• +386 1 363 31 31

Napredna energijska tehnologija

 

 

 

Izdelki »Smart Energy« SolarEdge so zasnovani tako, da samodejno uporabljajo presežno moč PV sistema za povečanje porabe sončne energije in pomagajo lastniku hiše doseči nižje račune za elektriko, povečajo energijsko neodvisnost in poskrbijo za večje udobje.

Izdelki »Smart Energy« združujejo PV proizvodnjo, upravljanje skladišč in avtomatizacijo doma, vse s pomočjo nadzora prek enega razsmernika SolarEdge. 
 
Izdelke »Smart Energy« SolarEdge odlikuje brezžična komunikacija z razsmernikom SolarEdge, primerni pa so za različne aplikacije za avtomatizacijo doma.

 

 

 

 


 

Pametna priprava tople vode (Smart Energy Hot Water)

 
 
 
 
Brezžični krmilnik, ki samodejno preusmeri odvečno PV energijo za zagotavljanje tople vode in stroškovno učinkovito shranjuje energijo, je integriran s platformo za spremljanje SolarEdge.

Primeren je za obremenitve do 5kW.

 

 

 

 

 

 


 

 

Pametna vtičnica in stikalo Smart Energy

 

Brezžično stikalo za nadzor električnih obremenitev, kot so: črpalke za bazene, ventilatorji, razsvetljava in drugi gospodinjski aparati.

 

 

 

 

  


 

Pametni energijski rele

 

Brezžični rele za nadzor velikih obremenitev z uporabo zunanjega krmilnega vmesnika, kot so toplotne črpalke, ki podpirajo omrežje »Smart«.

 

 

 

 

  


 

Smart Energy ZigBee® Plug-in


Za podporo funkcionalnosti »Smart Energy« je potreben vmesnik ZigBee.

 

 

 

 

 


 


 

»Smart energy«

 

  • Popolna preglednost in nadzor vseh izdelkov sta na voljo v mobilni aplikaciji in platformi za spremljanje »Smart Energy«.
     
  • Za konfiguracijo naprave z nadzorno aplikacijo je najprej potrebna povezava eternet.
     
  • Lahko se uporablja mobilna povezava; potrebujete kartico SIM s prenosom podatkov 1 GB, ki ga je treba kupiti pri mobilnem ponudniku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehnične specifikacije in ostale lastnosti >>

 

 


Kontakt

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje. Več o politiki varstva osebnih podatkov.

Naslov

Kamnik pod Krimom 8b, 1352 Preserje

Email
info@plan-net-solar.si
Telefon

+386 1 363 31 31